Campamentos Codelearn

Codelearn presenta los campamentos tecnológicos 2018. ¡Una experiencia inolvidable!

El lugar: en plena naturaleza, una casa rústica al lado de una antigua rectoría, ahora sin utilizar. Un sitio donde desconectar de todo, en la comarca de la Selva .

Actividades: Los campamentos tienen tanto actividades tecnológicas como tradicionales.

Las actividades tecnológicas serán sobre videojuegos. Van a jugar, pero también a hacer sus primeros pasos con distintas tecnologías para creación de juegos.

Y además, los asistentes a los campamentos podran gozar, entre otros, de:

– Excursiones
– Drones
– Deportes
– Actividades Nocturnas
– Piscina
– Juegos
– Inglés
– Día de playa

i molt més!

Tot pensat per a passar-s’ho bé i al mateix temps aprendre sobre les tecnologies més innovadores!

Vine a les colònies Codelearn!

Edats: de 9 a 16 anys
Dates: del 15 al 21 de juliol
Lloc: Escola de Camp de Ramió (08495 Fogars de la Selva)

https://goo.gl/maps/1ZdCFv48MH92

Transport:

ARRIBADA: Codelearn organitzarà un servei de transport des de Barcelona i/o altres ciutats en cas que s’arribi a un mínim número de places. En cas que no sigui així, o es vingui d’una ciutat sense transport, les families hauran de portar els menors. L’entrada al campament és a partir de les 16:00, i podeu arribar durant tota la tarda.

TORNADA: El dissabte 22 és el dia de les families, i a partir de les 11:00 els acampats faran un festival de demostració del que han preparat durant la setmana al que esteu convidats a assistir. Després, les families poden triar entre sortir a dinar a la zona o quedar-se al dinar / pica pica. A les 16:00 el campament es donarà per acabat i els menors tornaran a casa amb les families. (En el cas que la família no pugui venir l’últim dia, indiqueu-ho al camp de Notes).

Reserves:

Per a fer la reserva s’ha de fer la inscripció online o presencial i el pagament íntegre de la plaça.

EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ FINALITZA EL 30 DE JUNY

Anul·lació: En cas d’anul·lació, si es fa abans del 30 de juny: es cobrarà un 15% del total en concepte de gestió i anul·lació. A partir del 30 de juny, es cobrarà el 100% de la quantitat.